сряда, 14 октомври 2015 г.

Христо Панчугов: Подкрепете дясното обединение за община Мездра с номер 17

„Аз съм председател на СИНЬО ЕДИНСТВО от две години- откакто създадохме партията- и знам всичко за големите каузи, тръгнали от малко хора. Виждам същия този ентусиазъм днес тук“. Това каза председателят Христо Панчугов на предизборно събитие на коалиция "ДОМ- Движение за община Мездра", което се явява на настоящите местни избори със своя листа и кандидат за кмет в лицето на Стефан Стефанов. В коалицията влизат партиите СИНЬО ЕДИНСТВО, БНД, СДП и Българска демократична общност.


„Ние сме в ситуация, в която се опитват да ни убедят, че битките на тези избори са предварително загубени, че всичко вече е предрешено, че схемата е победила над политическата логика. Фактът обаче, че има истинска дясна листа в община Мездра, вече е достатъчно опровержение на това. Аз съм убеден, че ако запазите ентусиазма и вярата си, че община Мездра има нужда от промяна, успехът е неизбежен!“, каза пред гражданите на Мездра Панчугов. Според него местните избори ще бъда изключително сложни.  „Те минават под знака на това, че кампании няма да се правят, защото всичко ще бъде купено.  Вие обаче не може да бъдете купени! Нито един от вас не може да бъде купен! Доказателство за това е, че стоите зад мен на тази сцена“, обърна се лидерът на СИНЬО ЕДИНСТВО към кандидатите за общински съветници. Той изрази убеждението си, че Стефан Стефанов ще отиде на балотаж и че с него община Мездра ще започне да се възражда от пепелищата на всичко, което предишните управляващи са й причинили.


„В политиката останаха малко хора, които могат да доведат поетите ангажименти до край и Славей Младенов – председателят на СИНЬО ЕДИНСТВО в Мездра -  е един от тях. Затова той има моята подкрепа.  Гласувайте за Стефан Стефанов, гласувайте с номер 17, гласувайте за дясното обединение в община Мездра!“, призова Панчугов.