неделя, 17 март 2013 г.

Красимир Порязов оглави ЕДИНСТВО в Казанлък



Гражданско сдружение "Национален съюз Единство" бе учредено в Казанлък. Лидер тук ще бъде бизнесменът Красимир Порязов.

На учредителното събрание в голямата зала на хотел „Казанлък” присъстваха Христо Панчугов-председател на сдружение Единство, Димитър Иванов – секретар и Маргарита Бойчева – член на УС на сдружението.

Четири основни приоритета за бъдещето на  България очертават в работата си от Единство: гарантиране върховенството на закона, сигурност за предприемачите и съвземане на малкия и среден бизнес, който е смачкан в момента от монополите, възстановяване на държавата и нейните институции и гарантирането на честни избори с осигуряване на международни наблюдатели и повишаване на избирателната активност, което според екс седесарите е единствената превенция срещу купуването на гласове.

Листи с кандидати за народни представители от Единство ще предложат във всички избирателни райони, в това число и в Старозагорски. Конкретните лица са още на масата на преговорите, в които сдружението участва с ДСБ. Със сигурност ще бъдат предложени нови лица, подчерта председателят Панчугов - преподавател по политология в НБУ.

Принципите на бъдещо участие в парламента и управлението на България от ГС Единство и ДСБ са разписани в „Единна платформа”, подписана на 20 януари т.г. от Иван Костов и Надежда Нейнски и само приемащите тази платформа политици ще могат да бъдат техни политически партньори.