понеделник, 18 август 2014 г.

Коалиция „ДЕСНИТЕ“ внесе документи за регистрация в ЦИК

Днес, 18 август 2014 г. д-р Илко Семерджиев, Жаклин Толева и Димитър Иванов внесоха документите на Коалиция „ДЕСНИТЕ” за регистрация в Централната избирателна комисия. Коалицията ще се яви за първи път на изборите на 5 октомври 2014 г.
Събрани са 4358 подписа от членове и симпатизанти на трите партии в Коалиция – Български демократически форум, Синьо единство и Единна народна партия, както и от представителите на гражданската квота и много приятели.
„Регистрирахме коалиция от три партии с интегрирана гражданска квота в тях, която е равноправна и равнопоставена на партиите. Явяваме се не, за да взимаме от властта, а за да даваме. Ние имаме нужда от българските избиратели и те имат нужда от почтена десница, каквато сме ние. Абревиатурата ни е КПД, което спокойно може да бъде определено като Коефициент за полезно действие за България”, заяви след внасянето на документите д-р Илко Семерджиев, Представляващ Коалиция „ДЕСНИТЕ” в ЦИК.
                                               
Представянето на Политическия председател на Коалиция „ДЕСНИТЕ”, Националния съвет и Предизборния щаб ще бъде направено на пресконференция утре, 19 август 2014 г., вторник, в 12.30 часа в Пресклуба на БТА.