четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Цялата структура на СДС в Кирково минава към ЕДИНСТВО, общинският съветник Борислав Бояджиев е координатор за Ивайловград


Вчера се проведоха учредителни събрания на НС Единство в община Кирково, Кърджалийска област и в община Ивайловград, Хасковска област.

Цялата структура на СДС в Кирково се присъединява към НС Единство и ще работи активно за десните избиратели в областта и за изграждането на силна единна формация между ДСБ и ЕДИНСТВО.

За координатор в района бе избран общинският съветник Митко Спасов.

Друг общински съветник- Борислав Бояджиев от град Йвайловград - пък застана начело на структурата на ЕДИНСТВО в Ивайловград, където десните активисти също заявиха подкрепата си за Единната платформа и започват изграждането на общи органи на управление между ЕДИНСТВО и ДСБ в района.

„В редиците на ЕДИНСТВО влизат хората с авторитет, общински съветници, пряко избирани от гражданите и ползващи се с реално влияние в своите райони. Тези хора вярват, че единството е безалтернативно и са част от естественото усилие за изграждане на силна реформаторска десница”, коментира секретарят на Управителния съвет на сдружението Димитър Иванов, в чието присъствие се провеждат учредителните събрания.