петък, 21 юни 2013 г.

Д-Р ВАНЬО ШАРКОВ: УСМИХНАТИЯТ ПРОТЕСТ НА ГНЕВНИТЕ БЪЛГАРИ

Усмихнатите хора на България вече пети ден са гневни. Безочието, наглостта, глупостта и простотията на управляващите не свалиха усмивките от лицата им. Протестиращите гневни хора се присмиват на кабинета на БСП, ДПС и Атака. Усмивките са по лицата им, по плакатите, по улиците и в децата им. Те не забравят да се присмиват и на полицейщината от управлението на ГЕРБ. Гневните българи искат нещо просто-децата им да имат усмихнато бъдеще, а не мрачно настояще. Това са те - усмихнати, млади, образовани и неотстъпващи! Те подаряват цветя на жени с полицейски униформи и получават усмивка за протеста си. Непримирими са към единичните провокатори и бързо ги разпознават, защото са по-умни от тях. Искат оставки, защото са по-интелигентни от управляващите. Скандират "червени боклуци" пред централата на БСП, защото искат чист живот. Пеят химна пред ДПС, защото обичат България. Протестират пред Атака и наричат лидера им продажник, защото им омръзна психопати да ги учат на морал. Скандират "мафия" пред централата на ГЕРБ, защото не искат да бъдат употребени. Те са усмихнати, гневни, протестиращи, но знаещи и можещи.

Вижте плакатите им! Младите хора на България се подиграват на управляващите, защото те се подиграха с тях. Не приемат провокациите, че протестът им е платен от някого и с насмешка, но и сериозно им казват: "Мразим ви безплатно!". Подхвърлят и обидни реплики, защото всяка сутрин някакви измислени хора ги броят от телевизорите и им казват, че били малко. Те стъпват по улиците на протеста с открити лица, говорят, спорят, разказват, предлагат и се усмихват. Стават приятели и си помагат. Това е усмихнатият протест на гневните българи.


Уморени и позагубили надежда, родителите им угрижено гледат по телевизията порасналите си деца и усмихнатите им лица. 


УГАСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, ИЗЛЕЗТЕ СЪС СИНОВЕТЕ, ДЪЩЕРИТЕ И ВНУЦИТЕ СИ, ЗА ДА ГИ ПОДКРЕПИТЕ! ТЕ СА ОНОВА, КОЕТО ВИЕ БЯХТЕ ВЧЕРА! СЕГА ИМ ПОМОГНЕТЕ, А ТЕ ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНАТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ С ГОРДОСТ И УСМИВКА.