четвъртък, 13 февруари 2014 г.

„СИНЬО ЕДИНСТВО”- Габрово номинира Христо Панчугов и Надежда Нейнски за евродепутатиОбщинското ръководство на ПП СИНЬО ЕДИНСТВО номинира за евродепутати Надежда Нейнски и Христо Панчугов, съобщи общинският председател на партията Васил Папазов. В решението г-жа Нейнски е номинирана за водач на евролистата.

„Мотивите за Надежда Нейнски няма защо да ги коментирам – тя е доказан политик не само в България, но и в Европейския парламент. Достоен да влезе в листата за евродепутати е и нашият съгражданин и председател на партията Христо Панчугов“. Той съобщи, че в края на тази седмица ще приключат номинациите за Европейски парламент.

„За предстоящите евроизбори няма да излезем с чисто партийна листа. Ние, от СИНЬО ЕДИНСТВО, сме се обединили около идеята да излезем с широка гражданска платформа за създаване на единна дясна партия и на тази основа сме готови за отваряне на листата за непартийни кандидатури в нея. Не сме се отказали да работим за единната дясна партия, защото вярваме, че ще успеем“ - заяви още Васил Папазов.

Източник:  в. „100 Вести“ – гр.Габрово

12.02.2014г.