петък, 4 април 2014 г.

СИНЬО ЕДИНСТВО внесе 5896 подписа за регистрация в ЦИК за Евроизбори 2014

Полагаме началото на възраждането на десницата, каза председателят Христо Панчугов
ПП СИНЬО ЕДИНСТВО подаде документи за регистрация в ЦИК. СИНЬО ЕДИНСТВО ще се яви на Европейските избори със собствена листа, чиито водач е евродепутатът и бивш външен министър Надежда Нейнски. В евролистата има широко гражданско представителство, участват и двете граждански сдружения – ГС ЕВЕТ и ГС Обединени земеделци и демократи, с които неотдавна беше подписана платформа за създаване на единна дясна партия.
„За по-малко от три дни бяха събрани близо 6000 подписа. Този факт е показателен за това, че около каузата на СИНЬО ЕДИНСТВО има голяма енергия. Днес, ние полагаме основите на възраждането на десницата и сме повече от убедени, че в България може да има единна дясна партия“. Това каза председателят на партията Христо Панчугов, след регистрацията в ЦИК.
На събитието присъстваха всички кандидати от листата на СИНЬО ЕДИНСТВО, Моньо Христов, председател на ГС Обединени земеделци и демократи, Ергин Емин, председател на ГС ЕВЕТ,  ръководствата на трите организации, приятели и симпатизанти.