четвъртък, 3 април 2014 г.

ПП СИНЬО ЕДИНСТВО представи листата си за предстоящите избори за Европейски парламент в Смолян

„СИНЬО ЕДИНСТВО е дясна партия, основана на европейски демократични ценности, чиято кауза е единна модерна държава, с европейско управление и активни граждани“, каза председателят на партията Христо Панчугов. На срещата с медиите присъстваха още кандидатът за евродепутат Бойко Станкушев, който е втори в листата, ексдепутатът д- р Ваньо Шарков – зам. председател на партията и на изборния щаб, Айрин Алик- национален младежки координатор на ГС ЕВЕТ и осма в евролистата, председателят на СИНЬО ЕДИНСТВО София и бивш зам. кмет на Смолян арх. Георги Даскалов и координаторът на партията в Смолян Костадин Маринов.

Панчугов съобщи, че на предстоящия евровот СИНЬО ЕДИНСТВО ще се яви заедно със Обединени земеделци и демократи и ГС ЕВЕТ. Водач на листата е Надежда Нейнски. След нея е един от най- изявените български журналисти Бойко Станкушев. На трето място в листата е Ергин Емин- лидер на ЕВЕТ и на четвърто Моньо Христов- председател на ГС Обединени земеделци демократи.

„Със СИНЬО ЕДИНСТВО искаме да покажем, че може да съществува политическо единство, което отхвърля всякакви политически сделки и ще постави основата на десницата у нас“, каза Бойко Станкушев.
„Платформата за единна дясна партия представлява опит да бъдем катализатор на обществото, което да доведе до обединение на активните и демократично мислещи граждани“, заяви Христо Панчугов.