Ръководство


Национално ръководство 
на ПП СИНЬО ЕДИНСТВО
 
Христо Панчугов, ПредседателПреподавателска и академична дейност в НБУ. Асистент по политология в НБУ и докторант на СУ „Св. Климент Охридски“. Магистър по политически науки на Централно-европейския университет в Будапеща.

Изпълнителен директор на Фондация „Демократичен институт”.

Зам. главен секретар на СДС и председател на младежката организация на партията.

От януари 2013 г. е начело на политическа партия „Синьо единство".Венцеслав Панчев, заместник председател

Магистър по философия и социология на СУ „ Св. Климент Охридски”. От 1981 до 2013 г. е преподавател в Департамент за информация и усъвършенстване на учители към СУ. От 1996 до 1998 г е директор на първия в България Център за извън съдебно решаване на спорове. От 1998 г. до 2000г. е заместник министър, отговарящ за средното образование в Министерство на образованието и науката по време на правителството на ОДС. В момента е изпълнителен директор на фондация с благотворителни цели „Стефан Нойков”.Съосновател на и до сега обучител в Българско училище за политика.В момента е изпълнителен директор на фондация с благотворителни цели „Стефан Нойков”.
През периода от 1990 г. до 2004 г. год. членува в КТ „Подкрепа” и е член на националния стачен комитет на учителския синдикат. От 1990 до 1994 г. e експерт към СДС, а от 1995 до 2000 г. е председател на КС на СДС в район „Възраждане” , София и член на Градския съвет на СДС София. През 2013 г. е учредител и член на постоянното присъствие на ПП „Синьо единство". Семеен е и има три деца.


Георги Даскалов, Заместник председател
Архитект, Доктор по изкуствознание и изобразителни изкуства. Главен асистент в катедра Обществени сгради в УАСГ и хонорован преподавател по Архитектура и художествен синтез в катедра Скулптура в Националната Художествена Академия в София. Бивш Заместник кмет на град Смолян. В частния сектор е управител на фирма развиваща и управляваща проекти в областта на строителството и архитектурата. Устройствено планиране, градоустройство, проектиране на обществени, промишлени и жилищни сгради, инвеститорски контрол и менижиране. Разработки и реализации в България, Румъния и Чехия.


Драгомир Драгомиров, Заместник председател


Бакалавър по икономика със специализация по „Икономическа социология” в УНСС и магистър по „Спортен межиджмънт” в НСА – София. Специализира „Финансов мениджмънт” в Института за следдипломна квалификация към УНСС. ИД Председател на Столичния съвет на БФС; Ръководител и организатор обучение в Електроенергиен системен оператор /ЕСО/ ЕАД; Експерт търговски отношения, финансови и стопански анализи в същото Дружество.
Член на СДС от 2006 г. Кандидат за народен представител от 14 МИР – Перник през 2009 г.; Член на общинското ръководство на СДС - Перник; Член на Националната комисия за структури и членство в СДС.
Емил Йорданов, Заместник председателМагистър по „Икономика на масмедиите“ в УНСС. Журналист, новинар и редактор в радио Витоша, редактор в „Еврофутбол” ООД. Член на СДС от 1997 г. Кандидат за общински съветник на СДС през 2003 г. в гр София, зам. председател СДС „Люлин“  2004 г.– 2012 г., зам. председател МСДС 2010 г. – 2012 г.
Учредител и заместник председател на ПП СИНЬО ЕДИНСТВО от 2013г. до момента


Маргарита Бойчева, Заместник председател


Дипломиран магистър в специалността журналистика на СУ  “Св. Климент Охридски”. Специализира работа с медиите в MDR, Лайпциг, Германия. Редактор във в. “Демокрация днес”, редактор във в. “Дневник”. Автор и сценарист на предаванията: “Кръгове” – предаване за култура на БНТ; на предаването “Палитра” по ББТ; на предаването “Библиотеката” по БНТ; репортер и водещ в Сутрешен блок на Нова телевизия.Димитър Иванов, Главен секретар


ИТ специалист с богат мениджърски опит в сферата на информационните технологии, както и с управленски опит в управителни съвети на различни дружества. От 2007г. до момента е ИТ мениджър на изграждащо се ваканционно селище.
Член на СДС от 1998г. Координатор на СДС за Югоизточна и Южна България, директор на „Организациоенен отдел“, зам. главен секретар на СДС. Заемал е изборни позиции на всички нива в структурите и органите на партията през годините.
Избран е за Главен секретар и възстановява младежката организация на СДС в периода от 2009 до 2012, когато подава оставка в знак на несъгласие поради развалянето на Синята коалиция.
Основател и мениджър на първата по рода си Политическа академия на СДС – обучителна програма, целяща развитието на ново поколение десни политици.

КОНТАКТИ:
Уеб сайт: www.edinstvo.eu


Фейсбук страница на ПП Синьо Единство

Електронна поща: office@sinioedinstvo.bg