неделя, 27 септември 2015 г.

Христо Панчугов: Кандидатите на СИНЬО ЕДИНСТВО са много ярки фигури

„Местните избори винаги са били едни от най-важните от гледна точка на това да се направи смислено усилие за промяна на общностите, в които се случва реалното живеене на хората. Смята се, че местните избори са удобен начин партиите да си създадат ресурса, с който в последствие да управляват и оттам да започне истинска промяна. Това е и причината СИНЬО ЕДИНСТВО да се регистрира на тези избори с желанието да води смислен политически дебат там, където имаме регистрирани кандидати самостоятелно или в коалиция“. Това каза председателят на партията Христо Панчугов. Той участва в дебат по БНТ заедно с кандидата на СИНЬО ЕДИНСТВО за кмет на Пловдив и водач на листата арх. Илко Николов и представител на Зелените.


„Най-близко до хората има няколко неща, които са важни – същественото от тях е, че гражданите познават отблизо кандидатите. Аз нямам никакво съмнение, че кандидатите на СИНЬО ЕДИНСТВО са много ярки - те от години са пред очите на хората и са силно разпознаваеми със своите биографии и със своите действия“, категоричен бе Панчугов.


Той окачестви арх. Илко Николов като продължител на дясната идея в Пловдив и напомни, че той бе кандидатът на Синята коалиция на предишните местни избори, както и председател на Общинския съвет в Пловдив. „Той е корективът на всичко, което се е случвало през последните години в Пловдив. Това трябва да бъде продължено, защото е важно общностите, които се противопоставят на монопола в политическото говорене, да имат на кого да се надяват. Те имат своя представител в лицето на арх. Николов и листата, която го подкрепя“, каза още Панчугов и допълни: „Мога да гарантирам, че ние няма да водим кампания с черен ПР, призовавам всички да подкрепят кандидатите на СИНЬО ЕДИНСТВО на тези избори, както и листата в Пловдив, водена от Илко Николов с номер 15“.