вторник, 3 септември 2013 г.

ПЪРВИТЕ СТО ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА СРАСТВАНЕТО НА МАФИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА С УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ



Снимка в. Сега
СТОТЕ ДНИ управление доказаха, че България има правителство, продукт на безпринципна политическа сделка между БСП, ДПС и АТАКА, което съществува единствено с цел да реабилитира всички порочни практики и лица от управлението на тройната коалиция.

СТОТЕ ДНИ управление доказаха, че България има правителство, което е лишено от политическа легитимност, неспособно да формулира и осъществи каквато и да е адекватна политика и реформа, тъй като е съставено от  зависими хора, свързани с икономически лобита и интереси.

СТОТЕ ДНИ управление доказаха, че България има правителство, което заплашва фундаментите на държавността, демокрацията, свободата, икономическия растеж и просперитета на всеки български гражданин. 

СТОТЕ ДНИ управление доказаха, че България има правителство, способно единствено на скандални назначения, на зависима от Държавна сигурност кадрова политика и политическо задкулисие.

СТОТЕ ДНИ управление доказаха, че България има правителство, което е сляпо и глухо за протестиращите граждани.

ПЪРВИТЕ СТО ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА СРАСТВАНЕТО НА МАФИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА С УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА СТАНЕ ТОВА Е НУЖНА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА.

Призоваваме всички симпатизанти и членове на СИНЬО ЕДИНСТВО да се включат в протеста срещу разрушаването на българската демокрация на 4 септември.