събота, 16 март 2013 г.

Ексдепутат оглави Единство в Сливен


Кирчо Димитров оглави новия десен съюз Единство в Сливен.

„Досегашният депутат от Синята коалиция” е нашата номинация за водач на листата в сливенско на коалицията ни с ДСБ”, обяви днес Христо Панчугов, председател на съюз Единство, който даде пресконференция заедно с още двама от членовете на националното ръководство.

„Ние залагаме на Кирчо Димитров. Ще преговаряме с партньорите ни от ДСБ за водаческото място. Веднага след изборите с ДСБ ще направим нова партия. СДС отдавна е една сбирка от администратори на „Раковска” 134, каза лидерът на съюза.

Според ръководството на съюз Единство Кирчо Димитров е бил сред най-активните депутати от Синята коалиция. Затова е логично точно той да бъде водач на общата листа на Единство с ДСБ.

„На България днес е нужна единна реформаторска десница”, обяви Кирчо Димитров. Бившият депутат от Синята коалиция подчерта, че вече е изградил структурите на съюз Единство в сливенско.

„За мен беше лесно да изградя тези структури. И в Сливен, и в Нова Загора, и в Твърдица, и в Котел, и в село Сотиря, и в село Желю войвода - хората на СДС се вляха в Единство. Надявам се хилядите избиратели да подкрепят реформаторската десница”, каза Димитров.

„Сливен изостава като град. Няма нови инвестиции, не се откриват нови работни места. Проблемите се задълбочават”, добави още Кирчо Димитров.