петък, 16 май 2014 г.

Станислав Благов: „ГЛАСУВАЙТЕ С НАДЕЖДА!“

Обръщение към жителите на Великотърновска област от Станислав Благов- председател на Националния изборен щаб на ПП „СИНЬО ЕДИНСТВО”

Уважаеми госпожи и господа, 

В навечерието на изборите за Европейски парламент се обръщам към Вас като човек, който носи дълбоко в сърцето си демократичните ценности и синята идея вече 25 години. За десницата в България това бяха години на върхове и спадове, разочарования и мечти, на големи битки, на малки предателства, на важни победи и ключови завоевания. Такъв е нашият живот. Живот, който ни дава самочувствието да познаваме собствените си основания и смисъл – да знаем кои сме, откъде сме тръгнали, с какво няма да направим компромис и накъде продължаваме.

На тези избори „СИНЬО ЕДИНСТВО” се включва в предизборната надпревара с една синееща светлинка в сърцето. Това е пламъкът на НАДЕЖДАТА, че в България има общност от хора, за които Европа е дом, морал, ценности, стремеж към успех. 

ЕВРОПА НА ХОРАТА, КОИТО ПРОМЕНЯТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА! ЕВРОПА НА ХОРАТА, КОИТО НЕ ГУБЯТ МЕЧТИТЕ СИ!
Днес за пореден път разчитам на Вашето доверие, като Ви заявявам съвсем честно: никой политик не може да промени живота Ви! Но има политици, български политици – доказани европейци, които с делата си, с ежедневните битки, с принципите си могат да Ви мотивират сами да промените живота си. И Надежда Нейнски е една от тях! Затова твърдо заставам зад нея и листата на ПП „СИНЬО ЕДИНСТВО” като председател на Националния предизборен щаб на партията и Ви призовавам:

ГЛАСУВАЙТЕ С НАДЕЖДА!
Защото личността има значение. Има значение КОЙ те представлява в Европейския парламент. Има значение колко силен и разпознаваем е гласът му. Има значение колко е авторитетен той и как защитава интересите на България.

Има значение и дали ще съхраним надеждата в себе си. А без нея всички сме половин човеци.

НЕКА ПРОМЕНИМ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА!
Един глас на изборите не прави чудеса, но много такива гласове правят началото на една истинска европейска България. 

ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 9 В БЮЛЕТИНАТА, защото само с нас знаете за какво точно давате гласа си. Ние няма да го подменим. Няма да го продадем. Няма да го превръщаме в разменна монета. Всеки Ваш глас е нашият общ капитал. Капиталът за бъдещето ни! 

ДА НЕ ГУБИМ МЕЧТИТЕ СИ!
ДА ПРОМЕНИМ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА!
ДА ГЛАСУВАМЕ С НАДЕЖДА!


Източник: в."Борба"

_________________________________________________________________

Поздравление за Деня на Европа 9 май http://goo.gl/5dCQ7i
Предизборен клип http://goo.gl/5nU79P
Кандидати http://goo.gl/3M47hW
Платформа за единна дясна партия http://goo.gl/4e3Ghh
Галерия с изложбата http://goo.gl/aumEEQ