петък, 19 юли 2013 г.

Н. Нейнски в Стара Загора: Само единна дясна партия е в състояние да спечели победа на предсрочни парламентарни избори

„Само единна дясна партия е в състояние да спечели победа на едни предсрочни парламентарни избори. Има достатъчно политическа енергия и време, за да се структурира този нов политически субект”, заяви в Стара Загора евродепутатът Надежда Нейнски.

„За да се случи новата единна дясна партия е необходим дебат и то публичен. Трябва да покажем, че сме загърбили задкулисието. Проблемите не са между личности, а са от ролята на партийните апарати. Това бе една от причините да не се случи съвместното ни явяване през май на изборите с ДСБ.”, подчерта Нейнски.


„Хората на улицата протестират заради отсъствието на ценности. ГЕРБ, с отсъствието си от парламента, се превръщат в част от проблема и не могат да дадат решение за изход. На практика те лишиха протестиращите от опозиция.”, смята експредседателката на СДС и ексвъншен министър.

Тя и лидерът на партия „Синьо единство” Христо Панчугов взеха участие в среща на ресторантьори и хотелиери от Южна България, където дискутираха мерки за излизане на отрасъла от кризата. Нейнски, като президент на Съюза на малките и средни предприятия - Европа към ЕНП, представи своите виждания за облекчаване на ситуацията.

Източник: 

stznews.bg