сряда, 17 септември 2014 г.

Драгомир Драгомиров стартира кампанията си „Всичко лично“ в Русе

Водачът на ДЕСНИТЕ в Русе Драгомир Драгомиров стартира кампанията си „Всичко лично“. Той се разходи по крайбрежната дунавска алея,  разговаря с гражданите и им подари вестника на ДЕСНИТЕ.

„Много често ние, политиците казваме „нищо лично, просто политика!“. Според мен това не е правилно. Политиката е лично занимание, тя касае отделния човек. Всяко решение, което вземат политиците, засяга отделната човешка съдба. Затова реших да направя кампания „Всичко лично“. Ще обявявам знакови места в града, където хората могат да ме срещнат, да поговорят с мен, да обсъдим какво ги вълнува, да изпием по едно кафе, да си подарим по една човешка усмивка. Искам да покажа, че има и готини политици!“ 

Така Драгомир обяснява инициативата си и добавя: „Ние от коалиция ДЕСНИТЕ не можем да си позволил скъпа кампания, нямаме милиони за прахосване, нашият капитал сме самите ние- това, което сме постигнали в професиите си и в досегашните си занимания с политика, както и вярата ни, че усилието, което правим, си струва за България“.


Драгомиров се надява русенци да подкрепят един млад политик от отбора на опитните десни политици, извършили най-тежките реформи в страната в периода 1997-2001 г., с бюлетина № 17.