петък, 15 февруари 2013 г.

Цялата структура на СДС в Девин премина към ЕДИНСТВО, 29-годишният юрист Христо Балабанов е координаторът в Смолян


29-годишният юрист Христо Балабанов е координаторът на ЕДИНСТВО в Смолян. Снощи в града се проведе учредително събрание на свружението, на което присъстваха депутатът Ваньо Шарков и секретарят на сдружението Димитър Иванов.

Христо Балабанов вярва, че ще оправдае доверието, което ЕДИНСТВО му гласува, като работи за привличането на повече млади хора с активна гражданска позиция в Смолян към каузата на единната реформаторска десница.

На учредяването на новата структура на ЕДИНСТВО в Смолян присъства и представителят на ДСБ за областта Зарко Маринов. 

Паралелно с учредяването в Смолян, се проведе и събрание в Девин, където цялата структура на СДС премина към ЕДИНСТВО. За координатор бе избрана дългогодишният председател на СДС и общински съветник Юлия Дъбанова.

„ЕДИНСТВО и ДСБ тръгват уверено по пътя на единната партия, защото се нагледахме на достатъчно безпринципност и партийно инжeнерство. ГЕРБ първо разпаднаха РЗС, Атака, после овладяха СДС с цел да развалят Синята коалиция, а сега, след като видяха, че ЕДИНСТВО И ДСБ намериха кураж да се обединят, хвърлят всички усилия да подчинят и другите партии в коалицията. 

Ние обаче сме твърдо уверени, че десните избиратели ще дадат категоричен отпор на тази манипулация”, коментира на свой ред Ваньо Шарков.