четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Нейнски поздрави новоизбрания координатор на НС Единство в Пловдив


До областния координатор
на НС Единство в гр. Пловдив
г-н Костадин Шанков

До членовете
на НС Единство
в гр. Пловдив


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ



Скъпи съмишленици от град Пловдив,

Приятели,

Сърдечно желая на добър час на новата структура на Национален съюз Единство в Пловдив!
На добър час и на новоизбрания координатор на сдружението за областта Костадин Шанков!
Вие сте нашият силен пловдивски отбор и нашият гарант в отстояването на идеята, че обединението на десницата трябва да бъде доразвито и укрепено в единна политическа формация, която да се яви силна на предстоящите национални избори.

Скъпи пловдивчани,

С вас имаме възможността да сме участници в един съвсем естествен процес – събирането в единна платформа на активната, демократичната, антикомунистическата част от българското общество, която споделя общи оценки за реформаторското ни управление в периода 1997-2001, общи оценки за сегашното управление на страната и общи цели и задачи за бъдещето на държавата.

Уморени от популистки експерименти, от политическо инженерство, твърдо решени да дадем отпор на подмяната на истината за демократичния преход на страната, ние, от ЕДИНСТВО и ДСБ, правим днес категорична заявка да си върнем отново синия Пловдив.

Вярваме обаче, че носталгията по миналото вече не носи гласове и затова сме съсредоточени изцяло в бъдещето. Десните избиратели очакват от нас да им дадем рамо в неравната битка с монополите, чакат стратегия за подпомагане на малкия и среден бизнес, чакат да създадем онези условия, които да позволят на институциите да заработят прозрачно и справедливо. Чакат равен достъп до правосъдие, а не правосъдие да получават само онези, които имат пари да си го позволят. Чакат правоохранителните органи да работят за гражданите, а не за партията, която е на власт. И не на последно място, а по-скоро като следствие от всичко това, чакат България отново да бъде уважавана държава в Европа.
                                                                                                                                               

В настоящото писмо ви уверявам, че младият екип на ЕДИНСТВО, заедно с опита на политиците, извършили най-тежките реформи в страната, е в състояние да изведе България отново на правилния път, като бъде гарант за истината и демокрацията.




Успех на единството в Пловдив,                                    07.02.2013 г.    
Надежда Нейнски,                                                        гр. Пловдив
Евродепутат от Синята коалиция,
Член на Национален съюз ЕДИНСТВО