петък, 9 май 2014 г.

Честит празник на Европа

Европейската листа на СИНЬО ЕДИНСТВО, която е под номер 9 в бюлетината, поздрави днес столичани и гости на София с празника на Европа- 9 май. Листата се срещна с граждани в Южния парк.

С ведро настроение, много балони и усмивки евролистата на СИНЬО ЕДИНСТВО разговаря с хората в парка и събра техните мнения, предложения и препоръки.

Честит ден на сбъдването на мечтите на няколко поколения българи. В днешния ден ние празнуваме свободата, празнуваме перспективата, празнуваме възможността на всеки един от нас да успее в един свободен и демократичен свят.

Предстоят още много усилия, за да може България да стане такава, каквато ние искаме.  Аз мога да съм сигурна днес, че сме стъпили на правилния път, че усилията ни през всички тези години не са били напразни и от тук нататък заедно ние можем да променим обстоятелствата и да направим една по-щастлива и по-свободна България!Гласувайте с номер 9 за свободата, за достойнството и за надеждата за България! Това каза в специално видео обръщение водачът на листата на СИНЬО ЕДИНСТВО надежда Нейнски.